مصرف عناب آسم و تنگی نفس را برطرف میکند. برای تهیه جوشانده عناب ۵۰ گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.
در پایان این آزمایش، معلوم شد زنانی که عناب خورده بودند، در مقایسه با گروه شاهد دارای مقادیر کمتری از این عناصر سمی در شیرشان بودند.
عناب خون را تصفیه و سموم را از بدن دفع میکند و سبب روشنی پوست میشود
علاوه بر این، یک مطالعه روی موشها نشان داده که عصاره میوه عناب ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، ازجمله فنیتوئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای برای کمک به سلامت و درمان بیماریها دارد.
برای آشنایی دقیق و جامع با عوارض و مقدار مجاز مصرف عناب پیشنهاد میکنیم پست مضرات عناب را بخوانید.
منظور از گردش خون بهینه این است که اندام شما کاملا اکسیژندار هستند و بهصورت کلی احساس نشاط و پرانرژی بودن میکند.
همچنین ثابت شدهاست که جوشانده عناب یک عامل ضد بیماریهای قلبی عروقی است، بدین معنا که مانع از انباشت چربی در رگها و مسدود شدن شریانها میشود. در نهایت، عناب همچنین مقدار چربی را در خون نوجوانان فربه کاهش میدهد، و به این ترتیب احتمال بروز هر گونه بیماری قلبی نیز کاهش مییابد.
عناب تازه بافتی نرم و طعمی شیرین مانند سیب دارد اما عناب خشک دارای طعمی شبیه خرما می باشد.
امروزه اینکار را بهشیوه صنعتی و با دستگاههای میوه خشککن نیز انجام میدهند.
میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.
این ویتامینها از عوال مهم در سوختوساز چربی، پروتئین و کربوهیدراتها هستند.
از دیگر خواص میوه عناب عناب برای یبوست کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب میتواند به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونینها و تریپپنوئیدها نیز با بهینه سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق رودهها، در این امر نقش دارند.
۱۵. تسکین دهنده: عناب اثر تسکین دهنده ای بر گلو و سیستم تنفسی دارد که می تواند به کاهش سرفه و علائم گلودرد مرتبط با سرماخوردگی کمک کند.